Vi gør gældsinddrivelse nemt og stressfrit for dig

InkassoNorden gør gældsinddrivelse nemt og stressfrit for dig. Slip bekymringerne, og lad os håndtere dine inkassosager med professionalisme og omtanke.

Som din inkassopartner forstår vi hvad ubetalte fakturaer kan betyde for din virksomhed

InkassoNorden er skabt ud fra tanken om at gå den ekstra mil for at indkræve penge for vores kunder – Vi går altid til skyldner på en retfærdig og fair måde, men samtidig har vi også selv haft mange krav imod debitorer, som ikke betaler rettidigt og ikke ønsker et gensidigt samarbejde for at løse betalingssituationen. Det er essensen af Inkasso Norden, at vi selv har stået i mange rykker- og inkassosager, hvilket gør vi forstår den situation i som virksomhed står i, når folk ikke betaler regningerne.

Det er derfor vigtigt for os have inkassotilladelsen fra Rigspolitiet, således vi kan varetage vores kunders interesser fra at rykke kunder til at repræsentere sagerne ved domstolene. Vi er derfor også stolte over at sige, at vi er et fullservice inkassobureau.

Nordjyske rødder og tung baggrund

Vi holder altid hvad vi lover – Vi går ind for en direkte og ærlig dialog både for vores kunder og debitorer – Det betyder også at du som kunde ved os får en ærlig overblik på om hvordan en sag håndteres bedst, hvilke aftalemuligheder der er med debitorer og en mulighed for at sparre med os om hvordan du sikrer betalinger fremadrettet.

Inkasso Norden blev grundlagt med baggrund i utallige erfaringer med dårlige betalere og komplekse situationer, som virksomhedsejere står overfor. Vi har prøvet adskillige inkassoløsninger, men har ofte oplevet et faldende serviceniveau og løsninger, der favoriserede debitorer frem for kreditorer. Derfor besluttede vi at samle Danmarks bedste team for at hjælpe danske virksomheder – fra enkeltmandsvirksomheder i lokalområdet til store nationale selskaber – med at inddrive de penge, de retmæssigt har krav på.

Luna Marie, Direktør

messages people person bubble star - - Inkasso Norden
Skræddersyet gældsinddrivelse

Vi tilbyder skræddersyet gældsinddrivelse for både små og store virksomheder med fokus på effektive løsninger.

messages people person bubble check - - Inkasso Norden
Kvalitet og dedikation

Vi stræber efter topkvalitet og dedikation i vores tilgang til at hjælpe virksomheder med gældsopkrævning og opretholde gode kunderelationer.

messages people person bubble dollar - - Inkasso Norden
Styrk din virksomheds pengestrøm

Vi fokuserer på at forbedre din virksomheds pengestrøm gennem solid gældsinddrivelse med et personligt touch og branchekendskab.

Få indkasseret de penge du er berettiget til med InkassoNorden!

InkassoNorden hjælper dig til at indkræve de penge som blot er dine, vi tager styringen over processen og hjælper dig med at frigive likviditet til fordel for vækst og stabilitet i din virksomhed.